LAST VAN PIJN IN DE BUIK DOOR PRIKKELBAAR DARM SYNDROOM

Darmproblemen Breda

Breda Heb jij last van buikpijn door prikkelbare darmen? Of ken je iemand uit de omgeving van Breda die last van pijn in de buik heeft? Worstel jij ook dat je pijnklachten in de buik hebt op onvoorspelbare momenten? En dat je vaker dan anderen naar het toilet moet? Staat je sociale leven helemaal op zijn kop door die darmklachten? En zegt de dokter dat je last hebt van spastische darmen, spastische colon of prikkelbare darmen? Wil je het liefst snel van je buikklachten af? Dan hebben wij daar een wetenschappelijk onderbouwd hypnotherapie PDS behandelprogramma voor. Onderaan staat hoe je hierover meer informatie kunt krijgen!

 

 

Tijdens dit Darm Management Traject ga je zelf aan de slag. De behandelrichting is dat je in elk geval ondanks de eventuele pijn goed daarmee kunt leven. Er is een duidelijke relatie tussen buikpijn en belastbaarheid van pijn. Pijn wordt vooraf goed gezamenlijk beoordeeld, gemeten en geïnventariseerd. Ook wordt de betekenis van pijn bekeken. Stap voor stap wordt gewerkt aan vermindering van pijn. En zelfs is het mogelijk dat je helemaal van de pijn af komt. Onbewuste processen worden bewust gemaakt. Na afloop voel je je opgelucht en meer ontspannen . Gewoon een gemakkelijker ontspannen gevoel in de buik met meer energie. Je voelt je blijer, vitaler en fitter. Verder zal je je relaxter en meer ontlast voelen. Wil je dit? Dan is onderstaand PDS programma zeker iets voor jou!

Welke behandeling krijg je bij dit programma?

  • Intakegesprek
  • Onderzoek naar o.a. stressfactoren, lichamelijke klachten, gedrag, enz.
  • Onderzoek naar wat is je leefstijl
  • Eenvoudig behandelplan
  • Stress vermindering en ontspanning sessies / soms oefeningen
  • Deelname aan wekelijks open vragenuur
  • Evaluatiegesprek

Voor wie?

Deze behandeling is geschikt voor de leeftijd vanaf  ongeveer 9 jaar t/m 65 jaar. Voor minderjarigen is toestemming van ouders / verzorgers een voorwaarde. Behandelingen kunnen tussen 8:00 en 21:00 plaatsvinden. De centraal gelegen praktijk is makkelijk bereikbaar en parkeren is gratis. Natuurlijk is bij binnenkomst direct een toilet aanwezig. Er is een wachtruimte beschikbaar. Behandeling op afstand is eveneens mogelijk.

Ervaringen.

De eerste effecten van de behandeling zijn vaak al binnen één maand of soms zelfs nog eerder merkbaar. De behandeling is gebaseerd op een wetenschappelijk bewezen behandelmethode die werkt! Prikkelbare darmen hebben biologisch trouwens gemiddeld 3 á 4 maanden nodig voordat ze na behandeling helemaal hersteld zijn.

Meer weten?

Op dit moment kun je binnen 8 dagen terecht. Onderneem daarom meteen actie en klik op de groene button hieronder!