PRESENTATIEVERBETERING

Prestatieverbetering, motivatieverbetering, zingeving en toekomstvisie

Als je een prestatie van formaat wilt leveren, is , naast zelfvertrouwen, een goede motivatie een must. Dit geldt voor topsporters, werknemers, ondernemers, creatievelingen, studenten, enz. Hypnotherapie kan helpen om blokkades te verwerken die zelfvertrouwen ondermijnen. Ook helpt hypnotherapie bij het vergroten van je mentale mogelijkheden. Hypnose en NLP helpt om vernietigende gevoelens van twijfels te blokkeren, negatieve gedachten gericht te elimineren. Zenuwachtigheid is een natuurlijke positieve reactie van het lichaam die door de therapeut gebruikt wordt. Zodoende kun je optimaal tot prestaties komen. Ook voor het verminderen van je sportieve handicap zijn beproefde methoden beschikbaar!

Verder helpt de hypnotherapeut bij prestatieverbetering, meer eigenwaarde en bij socialer gedrag.

Tenslotte helpt hypnotherapie bij het hervinden van inspiratie en oorspronkelijkheid, bij deblokkeren, bij helderder nadenken, bij examens, bij het doorbreken van gewoontes, bij het wegnemen van blokkades, bij het vergroten van je motivatie, bij het meer plezier hebben in wat je doet en waarom je het doet en bij het onbekommerd en vrij vormgeven van je toekomst...

Wat is hypnotherapie?

Bij hypnotherapie (of in het Engels Hypnotherapy) die door sommigen hypnosetherapie of hypnose therapie wordt genoemd, wordt de client in een licht ontspannen geconcentreerde toestand gebracht, te vergelijken met dagdromen. Door hypnose is de cliënt niet meer ontvankelijk voor wat er in de directe omgeving gebeurt. Deze vorm van hypnose helpt om geconcentreerd aan het probleem te werken. Vaak gaat dat in combinatie met andere op trance gerichte technieken, zoals Neuro Linguistisch Programmeren ( NLP ), Trauma technieken, EMDR, Emotional Freedom Technique ( EFT ), Thought Field Therapy ( TFT ) Bio Energetica (Methode Dr Lowen) , (voorouder) regressie, epigenese gerelateerde technieken, quantum psychologie en EMDR  mindfulness en yoga. Tijdens de sessies worden op deze wijze o.a. zaken uit het verleden herbeleefd en inzichtelijk gemaakt. Meer informatie vindt u onder het kopje Therapie in het menu hiernaast. Hypnotherapie is een onderdeel van natuurgeneeskunde en een vorm van psychotherapie. In principe zijn voor ons de natuurkundige en biologische "wetten" leidend. Er wordt binnen deze praktijk gewerkt met snelle, heldere en op de oorzaak van de klacht gerichte methoden. Als bondgenoten werken we samen keihard om de klacht te lijf te gaan. Niet door alleen maar praten, maar vooral door actieve verwerking, ontspanning, visualisatie, training en concentratie. Wij zijn een door ziektekostenverzekeraars erkende en geregistreerde praktijk. In januari 2015 bestaat onze full-time en erkende praktijk 10 jaar. In 2014 hebben we aantoonbaar meer dan 500 uren aan na- en bijscholing besteed.  Deze scholing heeft buiten de behandeluren plaatsgevonden. Dit draagt naar onze mening bij aan het vergroten van dekwaliteit van de zorg voor de cliënt.

BEL NU VOOR EEN AFSPRAAK: 085-2107097 (8 - 17:30) 

SMS VOOR INFORMATIE NAAR: 06-47574163 

E-MAIL UW VRAAG OF VERZOEK AAN:

K.HAAIJER@HYPNOTHERAPIE-BREDA.NL

Naast Nederlands kunnen sessies desgewenst ook in het Engels of Duits plaatsvinden.

We also speak English. Wir sprechen auch Deutsch.

Het blijkt dat met name mensen met hoogsensitiviteit ( hsp ) , mensen die moeite hebben met (valse) autoriteit, mensen die trager zijn dan anderen maar niet dommer, mensen met ongeduld, gevoelige kwetsbare mensen, mensen die stress in het gezin hebben meegemaakt (overlijden / scheiding enz), mensen met zelfkritiek, mensen met gebrek aan zelfvertrouwen , mensen die zich hulpeloos voelen, mensen die hoogbegaafd zijn, mensen die hooggevoelig zijn, mensen met concentratieproblemen, mensen die kwetsbaar zijn, mensen met stemmingen, mensen met schuldgevoel, mensen met keuzestress, mensen die lastig nee kunnen zeggen, mensen met angst voor afwijzing, mensen die pleasen, mensen met spanningen, mensen met bindingsangst of verlatingsangst, mensen die overleven in plaats van leven, mensen met energieproblemen en burnout en vele andere vergelijkbare klachten kunnen aan hypnotherapie aan onze werkwijze bijzonder veel baat hebben! Mensen die depressief zijn kunnen ook terecht bij: www.therapie-breda.nl Mensen met prikkelbare darmen kunnen terecht bij www.prikkelbaredarmen.nl .

Samenwerking

Binnen de praktijk wordt in overleg samengewerkt met  internist / reumatoloog, ostheopaten, voedingspecialisten, een arts met een psycho-neuro-immuno-endocrinologisch specialisme (stress/hormonen/voeding/darmwerking),  / gastro entologen, neuro-psychologen, kinderartsen / MDL artsen  (o.a. Amphia Ziekenhuis t.b.v. Prikkelbaar Darm Syndroom bij kinderen) , een neuroloog, een psychiater, een creatief therapeute en andere therapeutische diciplines, bijvoorbeeld: www.therapie-breda.nl

N.B.V.H. - R.B.C.Z. - N.V.T.H. - en Platform Verkeersangst -erkend.  Ook zijn we geregistreerd ingevolge de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Hypnotherapie Breda is als zelfstandige  praktijk o.a. erkend door/geregistreerd bij: de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH), het HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (R.B.C.Z.), door de Nederlandse Vereniging voor Therapeutische Hypnose (N.V.T.H.), door het Nationaal Platform Rijangst en door Het College Bescherming Persoonsgegevens. De praktijk staat vermeld in de Zorggids van de Zorgverzekeraars Nederland. Behandelingen worden, mits deze in uw verzekeringspakket zijn opgenomen, vergoed door veel ziektekostenverzekeraars. Hypnotherapie gaat NIET ten koste van Uw eigen risico!

Voordat u in behandeling komt is het belangrijk dat er tussen therapeut en cliënt een KLIK is.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groeten,

Kas Haaijer, Hypnotherapeut

BEL VOOR EEN AFSPRAAK NAAR: 085-2107097 (MA T/M VR 8:00-17:30)