Ben jij al bekend met hypnotherapie en de werking hiervan?

Is hypnotherapie iets voor jou?

Hypnotherapie is vast een term die je ooit wel eens gehoord hebt, maar wellicht weet je nog niet helemaal wat het betekent en wat het voor je kan betekenen. Misschien ben je op zoek naar een therapie om een angst of trauma te verwerken of om een andere reden. Het kan interessant zijn om je te verdiepen in hypnotherapie en het uit te proberen.

Neem contact op

 

Wat is hypnotherapie?

Met hypnotherapie word je in een soort lichte trance gebracht, zodat het mogelijk wordt gemaakt om in contact te komen met je onderbewustzijn. Een sessie verloopt volledig ontspannen en stelt je door deze ontspannen staat meer in staat om het gesprek met de therapeut beter in je op te nemen. Het is voor iedereen mogelijk om een hypnotherapie sessie te ondergaan. Leeftijd, klacht of vraag, het maakt niet uit. Door middel van hypnose kan de staat van de hersenen worden beïnvloed en is het een geschikte therapie om bepaald ongewenst gedrag af te leren, angsten te verwerken of andere klachten aan te pakken.

 

hypnotherapie

Wat kan hypnotherapie voor mij betekenen?

Deze vorm van therapie is geschikt voor verschillende klachten. Het kan je helpen om van vervelende gewoontes of gedragingen af te komen. Een voorbeeld daarvan is stoppen met roken. Ervaar je veel stress, spanning en onrust en lukt de juiste keuzes maken niet meer? Ligt een burn-out op de loer en belemmert het je vitaliteit? Ook dan is het aan te raden om hypnotherapie uit te proberen. Zelfs bij prikkelbare darmen, pijnklachten en onverklaarbare lichamelijke klachten kan het aanspreken van je onderbewuste onder hypnose bijdragen aan het oplossen hiervan.

Neem contact op

 

Ervaren hypnotherapeut in Breda

Vanuit een persoonlijke ervaring ben ik, Kasper Haaijer, hypnotherapie gaan studeren. In 1998 wilde ik mijn geschiedenis en pijn verwerken en probeerde hypnotherapie uit. Deze ervaring inspireerde en motiveerde mij om deze bijzondere vorm van therapie ook te gaan studeren. Sinds 2006 ben ik werkzaam als hypnotherapeut in Breda en behandel ik mensen uit Breda en in deze omgeving via hun onderbewustzijn. Doordat ik zelf persoonlijk ervaren heb wat hypnotherapie voor je kan betekenen, kan ik het je van harte aanraden. Mijn oprechte doel is om ervoor te zorgen dat jij net zo tevreden weg gaat uit de therapie zoals ik destijds. Het zou helemaal fantastisch zijn als jij mij ook bij anderen aanbeveelt.

Ervaringen met hypnotherapie

Door het aanspreken van het onderbewuste kun je vele klachten en angsten oplossen. Mijn klanten zijn positief over deze vorm van therapie. De een merkt bijvoorbeeld na 2 sessies al een enorm verschil in zijn of haar leven. Het is ineens duidelijker waarom ze bepaalde situaties ervaren zoals ze dat doen en kunnen er beter mee omgaan. Een opmerking die vaak gemaakt wordt is “Ik sta nu meer in mijn kracht” of “Ik voel me meer uitgerust”. Maakt dit je nieuwsgierig om ook te ervaren wat hypnotherapie kan betekenen voor jouw klachten? Neem contact op voor een eerste afspraak.

 

Neem contact op