Bij welke klachten werkt hypnose?

Het blijft dat heel veel verschillende mensen baat hebben bij hypnotherapie. De leeftijd loopt gemiddeld tussen de 8-9 jaar t/m 65-70 jaar.

Hier volgt een aantal cliëntgroepen die wij met succes konden behandelen: hoog sensitieve personen (hsp), slimme mensen , mensen die moeite hebben met (valse ) autoriteit, mensen die trager zijn dan andere mensen - maar beslist niet dommer - , mensen met ongeduld , gevoelige en kwetsbare mensen ,  mensen met trauma's, mensen die stress (bijvoorbeeld in hun gezin) hebben meegemaakt (overlijden , scheiding, enzovoort ), mensen met zelfkritiek , mensen die hun gedrag willen veranderen, mensen met schuldgevoel, mensen die geen nee kunnen zeggen , mensen die anderen met liefde het naar de zin willen maken maar die steeds weer teleurgesteld worden in de reactie van anderen ,  mensen met dilemma's, mensen die zich hulpeloos en kwetsbaar voelen ,  mensen die willen afvallen, mensen die last hebben stemmingen van anderen, mensen met keuzestress ,  mensen met angst voor afwijzing ,  mensen met lijden, mensen met pijnklachten, mensen die anderen pleasen, mensen met spanningen,  mensen met teveel angsten of met fobische klachten , mensen die overleven in plaats van leven , mensen die zich onbegrepen voelen, mensen met energieproblemen , mensen die willen praten met iemand die ze neemt zoals ze zijn, mensen met burn-out klachten. Verder heeft de praktijk specialistische kennis opgedaan m.b.t. prikkelbare darmen  en mensen die veel onrust of gebrek aan energie in zichzelf voelen.

Wist je dat hypnotherapie sinds de laatste jaren door veel maag-lever-darmartsen, kinderartsen en huisartsen wordt aanbevolen als meest effectieve behandelmethode?

De praktijk werkt nauw samen met o.a. een internist / reumatoloog, met osteopaten, met voedingsspecialisten , met gastro-entrologen en kinderartsen van o.a. het Amphia Ziekenhuis.

De praktijk behandelt ook kinderen vanaf een jaar of 8. We kunnen kinderen ook behandelen via de vader of moeder door naar de groep en/of het gezin te kijken hoe we onderling gedrag meer tot rust kunnen brengen. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Gevaren en contra indicaties

Hypnotherapie is zeer goed inzetbaar voor zowel volwassenen als voor kinderen.
Bij sommige ziektebeelden echter is hypnotherapie niet geschikt. Zeer ernstige psychiatrische aandoeningen zijn een contra-indicatie (hypnose als methode is niet geschikt) om met hypnose behandeld te worden.

De praktijk behandelt GEEN mensen die gok-, game-, alcohol- of drugs verslaafd zijn. Als je wilt stoppen met roken dan kun je wel in deze praktijk terecht.